SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!

Snyggaste kille på Östra/Hörnefors? Efter att ha funderat på den här frågan i typ flera dagar så ger jag upp. De finns ingen kille i Hörnefors som jag tycker är direkt snygg. Någon enstaka som ser bra ut. Sen på Östra kommer jag inte heller på någon speciell person. Går ju knappt några elever kvar.

Hur mår du? Jo jag mår bra, tackar som frågar!

Vad har du på dig nu? Underkläder, ziperall

Hur ofta är du utan datorn? Inte många timmar tyvärr. Har ju datorn hela tiden i skolan och sen sitter jag alltid då jag kommer hem och innan jag går och lägger mig.

Vem är din bästa kompis? Josefin, Amanda, Olivia, Jessica, Tove

Gillar du någon? Isf vem? Gillar och gillar. Finns någon som får mig att skratta och må bra.

Länka min blogg i din? haha visst, www.kokkis.blogg.se

För att få bättre bild, ska jag köpa nytt objektiv eller ska man köpa blixt? Svårt att säga för mig när jag inte vet vad du har för kamera eller objektiv just nu. Sen beror de helt på vad du har tänkt fotografera. Lär dig kamerans alla inställningar så blir bilderna automatiskt mycket snyggare. Kan även rekommendera att köpa en blixt, de är en stor uppgradering och dina bilder blir garanterat mycket bättre. Är även mycket bättre än att använda blixten som finns på kameran redan.

Utifrån mig själv så skulle jag satsa på en blixt i första hand.

Vill du gifta dig med mig? De vet du att jag vill gullet.

Såg på fb att du gillade korv, är det sant? Ja korv är väl gott. Om man har ketchup till så är det extra gott.

Vill du få på bio med mig? Klart jag vill Gurra, säg en tid och kanal och jag är där dirr!

Varför är du så söt? Söt.. De vette tusan, Men cool ja de är väl nått man föds med;)

Om du inte gick friskvård vad skulle du gå då? Då hade jag nog gått Media. Men ändrade mig nästan i sista sekund innan jag skulle söka och då blev de Friskvård på Östra. Vilket jag inte ångrar alls.

Vad är din största dröm? Kan inte komma på någon riktigt stor dröm som jag vill. Titta på bilden här nedanför så ser ni några saker som jag vill.
(klicka på bilden för att få den större)

 

Hur ser din drömkille ut? Channing Tatum, jävligt snygg.

(klicka på bilden för att få den större)

 

Vad vill du bli när du blir stor? Saken är den att jag inte vet vad jag vill bli när jag blir ”stor”, Men jag skulle kunna tänka mig att jobba med någonting som är idrotts inriktat och med människor. Sen att kanske kunna tjäna en slant på fotograferingen.

Skulle du vilja ha något djur? Jag har redan djur. En kanin som heter Emil och ett akvarium med firrar. Men jag vet inte om jag skulle vilja ha något djur. Kanske en katt när jag flyttar hemifrån. Men jag vet inte.

Hur många besökare har du varje dag? Beror på hur mycket jag uppdaterar. Men en vanlig dag mellan 50-60st.

Vilken sida börjar du borsta tänderna på? Haha, En sån här fråga har jag aldrig fått.. Vänster sida.

Skulle du kunna tänka dig att gå i badminton? Nja, skulle nog inte vilja börja i badminton.. Men jag tycker att de är roligt. Även fast Hanna och Amanda tycker att jag är för bra för att spela mot dom på idrotten. haha

Vilka länder har du varit i? Spanien och Turkiet.

Snyggaste kändisen? chad michael murray

Snyggaste killen du träffat irl? Denna va svår. Sebbe

Kan du beskriva mannen/pojken i detta inlägg (http://fotosofiaa.blogg.se/2011/november/dag-24-ar-jag-kar.html#comment)? Vad kan jag säga, han är otroligt snäll och får mig alltid att skratta. Jag blir glad då jag hör hans röst. Vet inte vad jag ska kunna säga mer. Fråga mig på skolan Ida!

Varför valde du friskvård? För att jag inte riktigt vet vad jag vill bli när jag blir ”stor”. Friskvård är ju en samhällslinje fast mer inriktad på idrott och hälsa. Och jag tycker om att idrotta, så då blev friskvård ett bra val. Sen så gick min storasyster också friskvård och hon tyckte att de var en bra linje. Så jag fick väl idén därifrån.

Vill du flytta ifrån Hörnefors? Just nu så nej. Eftersom att jag vet att mina föräldrar inte tänker flytta härifrån. Och jag har inte råd med att bo själv.. Men jag tänker inte stanna i Hörnefors för all framtid. Vill se något nytt och annat än det här lilla samhället.

Vart vill du bo när du blir ”stor”? Finns många ställen jag skulle vilja testa att bo på . Umeå, Stockholm, Göteborg, Utomlands tex. Jag tar det som de kommer.

Ditt drömresemål? Fara utomlands och leva rövare med mina tjejer.

Har du stuga? Vart är den isf? Ja de har jag. Eller jag och jag. Mina föräldrar. Vi har nyss köpt farmor och farfars stuga som ligger på en Ö just utanför Hörnefors som heter Rönnskär. Man kan säga att den ligger mellan Hörnefors och Norrbyskär.

Vilka brukar du vara med i skolan för det mesta? Berätta lite om dom.
Amanda är väldens snällaste brud. Hon är väldigt omtänksam och vill att alla ska må bra i hennes omgivning. Hon gör mig alltid glad och hon får mig alltid att skratta. Jag kan vara mig själv när jag är med henne och vi har aldrig tråkigt när vi är med varandra.

Vad har du för kamera? Är den bra? Ngt tips på hur man tar fina bilder? Jag har en Nikon D60. Och ja jag tycker att den är bra, den är en bra nybörjar kamera. Nått tips… de som jag tycker är viktigt är att man lär sig kamerans alla inställningar för att kunna gå vidare till en annan nivå, istället för att springa runt och ta kort med Auto osv.

Vad vill du jobba som? Vad skulle va ditt drömjobb? Har inget dröm jobb. Jag ska bli rik.

Kan du rekommendera din linje om man ska söka gymnasium? Hur tycker du man ska göra för att ha lättare att välja? Jag skulle vilja rekommendera min linje men eftersom att den inte finns längre så blir de lite svårt. Försöka att ta reda på vad man är intresserad av och vad man skulle kunna tänka sig att jobba inom. Då blir de garanterat mycket lättare.

Hur fick du ditt hår att bli sådär långt och fint? Har väl inte gjort något speciellt. Försöker ta hand om de så bra som möjligt. Jag sover alltid tex. med en hög lös hästsvans och då blir inte håret lika nött. Jag använder värmespray när jag plattar. Har speciella borstar och kammar som inte sliter på håret lika mycket.

Vilken årstid gillar du mest och varför? Måste nog va sommaren. För att de är varmt, man kan bada. Åka båt, sommarlov, grillkvällar med kompisarna. Va i stugan med familjen och bara tare lugnt. Och massa mer!

Favorit kändis? Eller annan person? Någon person du beundrar? Min storasyster frida♥

Vad är ditt favoritämne i skolan? Idrott helt klart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback